Barcelona putosi tiistaina Mestarien liigasta. PSG voitti puolivälieräparin yhteismaalein 6-4.

Barcelona voitti avausosan 3-2, ja lähti siten jälkimmäiseen osaan loistavista asemista. Barcelona siirtyi jälkimmäisessä osassa johtoon, mutta hetkeä myöhemmin Ronald Araújo sai suoran punaisen kortin. PSG nousi miesylivoimalla tasoihin ja ohi.

Otteluparin voittomaali nähtiin tunnin pelin jälkeen. Barcelonan João Cancelo kaatoi boksin rajalla Ousmane Dembélén. Pallo vietiin pilkulle ja Kylian Mbappé laukoi sen maaliin.

Cancelo sai kritiikkiä tyhmästä virheestään. Cancelo kaatoi Dembélén boksin kulmassa, vaikka Dembélé oli juoksemassa poispäin maalista.

Rio Ferdinand kritisoi Cancelon ratkaisua TNT Sportsin haastattelussa.

– Cancelo oli tuossa tilanteessa tyhmä. Dembélé menee poispäin maalista, eikä Cancelolla ollut tarvetta taklata. Se oli tyhmä ratkaisu. Se oli nuoren, kokemattoman ja paniikkiin menevän pelaajan taklaus. Cancelolla oli koko tilanne kontrollissaan. Tuo ei ollut tarvittavaa. Cancelon on tiedettävä, miten olet sijoittunut kentällä. Puolustajien on pysyttävä pystyssä mahdollisimman pitkään, Ferdinand totesi.

Thierry Henry otti kantaa Cancelon virheeseen CBS:llä.

– Ymmärtäisin, jos Dembélé menisi maalia kohti ja uskot hänen laukovan. Sitten hyppäät eteen. Dembélé oli kuitenkin boksin rajalla ja hän etsi sinusta tuota rikettä. Dembélé tiesi, että jos Cancelo taklaa ja menee maahan, osuu hän ennen jalkaan kuin palloon. Vaikka tilannetta ei olisi heti vihelletty pilkussa, olisi tuomari nähnyt VAR:sta, että Cancelo osuu aluksi Dembélén jalkaan.

LUE MYÖS