Barcelona putosi Mestarien liigasta. PSG voitti puolivälieräparin yhteismaalein 6-4.

Barcelona voitti avausosan komeasti 3-2, mutta PSG haki tiistaina 4-1-vierasvoiton Kataloniasta.

Barcelona pelasi tunnin vajaalla. Ronald Araújo sai suoran punaisen kortin 29. minuutilla. Toppari kaatoi PSG:n Bradley Barcolan boksin edustalla. Barcelona johti ottelua tuolloin 1-0, mutta ulosajon jälkeen PSG nousi tasoihin ja ohi.

Barcelonan maalivahti Marc-André ter Stegen tiedostaa, että jos tuomari viheltää tilanteesta rikkeen, on hänen samalla annettava punainen kortti.

– En ole nähnyt uusintaa. Minulle jäi sellainen fiilis, että Barcolan kosketus meni liian pitkäksi ja pallo olisi tullut minulle. Jos tuomari viheltää rikkeen, on hänen annettava punainen kortti ja se muutti kaiken. Jos Araújo otti Barcolaa olkapäästä kiinni, voi sen viheltää rikkeenä.

– Mielestäni välieräpaikka oli mahdollinen. Meidän oli otettava enemmän riskejä, kun PSG teki kolmannen maalinsa. Heillä on paljon laatua hyökkäyksessä ja jokainen maalipaikka oli vaarallinen. He tekivät neljä maalia ja sitä on vaikea ymmärtää, ter Stegen totesi.

Barcelonan İlkay Gündoğan kritisoi Araújon ratkaisua.

– Tuollaisissa tilanteissa sinun on oltava varma siitä, että ehdit ensimmäisenä palloon. Jos et ole varma, anna mahdollisuus maalivahdillemme. Maalivahti olisi voinut torjua sen. Tai ihan sama, vaikka olisimme päästäneet siitä maalin. Ennemmin päästämme maalin kuin pelaamme niin pitkään vajaalla. Niin pitkä aika vajaamiehisenä tappaa pelin osaltamme, Gündogan summasi.

LUE MYÖS