Bono siirtyi viime elokuussa noin 20 miljoonalla eurolla Sevillasta Al-Hilaliin.

Bono, 33, edusti Sevillaa viiden vuoden ajan ja johdatti seuran kahdesti Eurooppa-liigan mestaruuteen. Bono nousi Sevillan suureksi sankariksi vajaa vuosi sitten Eurooppa-liigan finaalissa, kun maalivahti nappasi kaksi pilkkua kiinni rangaistuspotkukilpailussa.

Marokon A-maajoukkueen ykkösmaalivahti kertoi Sevillan haastattelussa, miksi päätti jättää seuran. Bono koki tarvitsevansa siirron muualle mielenterveytensä vuoksi.

– En ollut oma itseni. Minun oli saatava itsestäni kaikki voima ja kokemus esiin, mutta en onnistunut siinä, koska henkisesti en voinut jäädä Sevillaan. Tarvitsin siirtoa mielenterveyteni vuoksi. Et voi jäädä johonkin paikkaan, jos tiedät, ettet voi olla siellä.

– Minulla ei ollut sosiaalista elämää. Harjoittelin, vein koiran ulos, nukuin siestan ja mietin seuraavan päivän treenejä. Sillä hetkellä, kun huomasin, ettei minulla ollut tarvittavaa energiaa voidakseni antaa kaikkeni seuralle, sain mahdollisuuden lähteä.

Bonon Al-Hilal johtaa Saudi-Arabian pääsarjaa 12 pisteen erolla Al-Nassriin.

LUE MYÖS