Real Madrid ja Manchester City päätyivät tiistai-iltana Bernabéulla 3-3-tasapeliin Mestarien liigan puolivälierien avausosassa.

Ottelun jälkeen Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola kritisoi Bernabéun nurmen kuntoa.

Guardiolan mukaan Bernabéulla on aina ennen ollut loistava nurmi, mutta tällä kertaa pelialusta jätti paljon toivomisen varaa.

– Totta puhuen uusi Bernabéu on vaikuttava stadion. Nyt heidän on vain pidettävä parempaa huolta nurmesta. Florentino Pérezin pitäisi seuraavaksi saada parempi nurmi Bernabéulle. Täällä on aina aiemmin ollut loistava nurmi. En itse käynyt kentän puolella, mutta pelaajat valittivat siitä minulle.

– Toivottavasti Pérez tai Real Madridin kannattajat eivät suutu tästä. Bernabéu on todella vaikuttava stadion, mutta mielestäni täällä on aina menneisyydessä ollut loistava nurmi. Nyt niin ei ollut, Guardiola totesi.

Relevon saamien tietojen mukaan myös Real Madridin pelaajat ovat hyvin pettyneitä Bernabéun nurmen kuntoon. Real Madridin pelaajien mielestä nurmen heikko kunto vaikuttaa negatiivisesti joukkueen pelaamiseen.

LUE MYÖS