Manchester Cityn manageri Pep Guardiola oli tyytyväinen siihen, miten hänen joukkueensa kesti Real Madridin paineen alla.

Madrid isännöi Cityä tiistaina Mestarien liigan puolivälierien avausosassa, joka päättyi viihdyttävän väännön jälkeen 3-3-tasapeliin.

City meni ottelun alussa johtoon Bernardo Silvan vapaapotkumaalilla, mutta Los Blancos nousi vielä avausjaksolla johtoon ja painoi lujaa päälle.

Manchesterilaiset lähtivät tauolle maalin tappioasemassa, mutta käänsivät toisella puoliskolla johdon hyväkseen. Real Madrid nousi kuitenkin vielä tasoihin Federico Valverden volleyosumalla.

Guardiolan mukaan Citylle olisi voinut käydä huonosti, jos joukkue olisi sortunut Madridin painostaessa vieraita.

– Minusta se oli hyvä peli. Me aloitimme hyvin, ja Real Madridia vastaan on niin vaikea pelata, koska he puolustavat niin hyvin ja he ovat uskomattoman nopeita hyökkäyspäässä, joten heitä vastaan päästää aina maaleja suunnanmuutoksista. Sitä ei pysty hallitsemaan, kommentoi Guardiola TNT Sportsille.

– Ensimmäisellä jaksolla olimme hieman hermostuneita pallon kanssa. 2-1-maalin jälkeen menetimme paljon palloja, joita emme normaalisti menettäisi. Mutta toisella jaksolla osoitimme uskomattoman luonteemme pelitavallamme, koska 2-1-tilanteessa oli riski, että päästäisimme vielä yhden maalin.

– Jos olisimme tulleet Manchesteriin 1-3- tai 1-4-tappiolla, niin se olisi mennyt vaikeaksi. Jatkoimme kuitenkin rauhallista pelaamista, paljon paremmin kuin ensimmäisellä puoliajalla.

– Viimeinen vartti Madridissa, tällä stadionilla, tuntuu ikuisuudelta. Joten 3-3, me otamme sen. Meidän on voitettava toinen peli päästäksemme välieriin. Me saamme kannattajamme taaksemme, peli tullaan myymään loppuun. Me tarvitsemme heitä kaikkia päihittääksemme tämän kilpailun kuninkaat.

Toinen osaottelu pelataan ensi viikon keskiviikkona Manchesterissa. Otteluparin voittaja kohtaa välierissä Arsenalin tai Bayern Münchenin, joiden avausosa Lontoossa päättyi 2-2-tasapeliin.

CBS Sports Golazo ⚽️

@CBSSportsGolazo
"These players are legends... They make me so proud." 🥹

@GuillemBalague catches up with Man City manager Pep Guardiola after a thrilling 3-3 result at Real Madrid 🤝

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!