İlkay Gündoğan pelaa nappikauvtta Barcelonan keskikentällä.

Gündoğan siirtyi viime kesänä vapaana agenttina Barcelonaan ja on esiintynyt edukseen Xavin alaisuudessa. Gündoğan lukeutuu Xavin ehdottomiin luottopelaajiin. Xavi on nimennyt keskikenttäpelaajan jopa 37 kertaa avauskokoonpanoonsa.

Katalonialaismedia Sport haastatteli Gündoğania. Gündoğan toivoo Barcelonan menestyvän Mestarien liigassa. Sport tiedusteli Gündoğanilta, haluaisiko hän kohdata finaalissa entisen seuransa Manchester Cityn.

– Tietenkin haluaisin kohdata Manchester Cityn finaalissa. Ensinnäkin haluaisin pelata Barcelonan kanssa Mestarien liigan finaalissa. Se olisi upeaa, enkä välittäisi siitä, kuka meillä olisi vastassa. Manchester City on loistava joukkue ja heillä on todennäköisesti kaikista suurimmat mahdollisuudet päästä finaaliin. Mestarien liiga on kuitenkin todella karu kilpailu, etkä koskaan tiedä, mitä tulee tapahtumaan.

– Mestarien liiga voi olla todella vaikea turnaus. Yhdessä hetkessä voit olla voittajasuosikki ja silti pudota kilpailusta. Olen kokenut sen urallani ja Mestarien liigassa on samantekevää, ketä vastaan pelaat.

Barcelona kohtaa Mestarien liigan puolivälierissä PSG:n. Otteluparista on ennakoitu tasaista.

– PSG:llä on loistava joukkue täynnä laatupelaajia. Meidän on kyettävä kontrolloimaan etenkin heidän laitahyökkääjiään ja puolustettava todella hyvin, mutta se on tehtävä nimenomaan joukkueena. Jos onnistumme siinä, on meillä mahdollisuutemme.

LUE MYÖS