Brighton ei ole kiinnostunut hankkimaan Barcelonan laitahyökkääjää Ansu Fatia ensi kesänä, kertoo Diario Sport.

Fati, 21, pelaa tämän kauden Brightonissa lainalla Barcelonasta. Diili ei sisällä osto-optiota, mutta Barcelonan toiveissa oli, että nuorukainen saisi vakuutettua Valioliiga-seuran ostamaan hänet.

Diario Sportin mukaan niin ei ole käymässä. Fati ei ole tehnyt vaikutusta Brightonin päävalmentajaan Roberto De Zerbiin, eikä hän ole seuran ensi kauden suunnitelmissa.

Fatia pidettiin aiemmin Barcelonassa todella ison luokan huippulupauksena, mutta hänen kehityksensä on tyssännyt valitettavien loukkaantumisten takia. Sama meno on jatkunut Brightonissa, jossa häneltä on jäänyt tällä kaudella 14 peliä väliin pohjevamman takia.

Muutenkaan Fati ei ole pystynyt murtautumaan säännöllisesti Brightonin avauskokoonpanoon, joten seura ei näe syytä hankkia häntä.

Myöskään Barcelonalla ei ole käyttöä Fatille ensi kaudeksi, joten häntä odottanee kesällä uusi siirto. Ensisijaisesti Barcelona haluaisi myydä hänet, mutta nuorukaisen markkina-arvo ei luultavasti ole tällä hetkellä järin korkealla.

Espanjassa muun muassa Sevilla ja Valencia ovat kiinnostuneita Fatista. Barcelonan ja Fatin sopimus on voimassa kesään 2027 saakka.

LUE MYÖS!