David De Gean edellisestä ottelusta on kulunut pian vuosi.

De Gea hävisi Manchester Unitedin kanssa FA Cupin finaalin Manchester Citylle kesäkuun alussa 2023. Vajaata kuukautta myöhemmin De Gean sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyi ja maalivahti on sittemmin ollut työttömänä.

Relevon saamien tietojen mukaan De Gea on asunut vajaan vuoden ajan Madridissa ja etsii edelleen uutta työpaikkaa.

De Gea ei ole halukas lopettamaan uraansa. 33-vuotias maalivahti on saanut vajaan vuoden aikana tarjouksia muun muassa Saudi-Arabiasta ja Yhdysvalloista, mutta päätti hylätä ne odottaessaan vakuuttavampia vaihtoehtoja. De Gea odottaa löytävänsä uuden seuran kesällä.

Relevon mukaan De Gea odotti puhelinsoittoa Real Madridilta viime elokuussa, kun Thibaut Courtois loukkasi vakavasti polvensa. De Gea ei kuitenkaan saanut kyseistä puhelinsoittoa toiveistaan huolimatta.

Real Madrid päätti lainata Kepan Chelseasta. Andriy Lunin on sittemmin noussut joukkueen ykkösmaalivahdiksi.

LUE MYÖS