Barcelonan puolustaja Inigo Martinez on noussut maanantaina otsikoihin menetettyään malttinsa ja annettuaan teini-ikäiselle kannattajalle läksytyksen keskellä tietä.

Video joukkueen harjoitusten jälkeisestä välikohtauksesta on mennyt viraaliksi sosiaalisessa mediassa.

Vaikka ei tiedetä, mitä Martinezille tarkalleen ottaen sanottiin saadakseen hänet pimahtamaan, syytti 32-vuotias espanjalainen teini-ikäisiä siitä, miten he kutsuivat häntä tyhmäksi.

– Olkoon tämä viimeinen kerta, kun kutsutte minua idiootiksi. Viimeinen kerta, kun loukkaat minua, ja sama koskee ystävääsi. Äläkä ala nyt ylimieliseksi, sama pätee sinuun, Martinezin kuullaan sanovan teini-ikäiselle heristäessään tälle sormeaan.

Artikkeli jatkuu videoupotuksen jälkeen.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
⛔️✋🏼 Inigo Martinez said stop to some fans insulting him.

Lähtiessään Barcelonan harjoituskentältä pelaajia on säännöllisesti ahdistelleet ihmiset, jotka kuvaavat heitä ja huutelevat heille toivoessaan jonkinlaista vastareaktiota.

Martinez ei ole ainoa, joka on antanut huutelijoille vastareaktion, sillä myös Samuel Umtitin on nähty nousevan autostaan tehdäkseen selväksi, ettei hän enää siedä pahoinpitelyä.

Barcelona on tietoinen tapahtumista ja yrittänyt ryhtyä turvatoimiin asian ratkaisemiseksi, mutta toistaiseksi ilman tulosta.

Real Sociedadissa ja Athleticissa aiemmin pelannut Martinez liittyi Barcelonaan heinäkuussa ilmaisella siirrolla. Martinez on pelannut tällä kaudella 15 ottelua La Ligassa, joista yhdeksän avauksessa, sekä kolme Mestarien liigassa.