Rayo Vallecano on kiinnostunut ottamaan Bayern Münchenin laitahyökkääjän Bryan Zaragozan ensi kaudeksi riveihinsä, kertoo Mundo Deportivo.

Zaragoza, 22, ihastutti alkukaudella Granadan riveissä ja Bayern osti hänet ensi kaudeksi. Saksan suurseura päätti kuitenkin vielä aikaistaa siirtoa ja maksoi ylimääräistä, jotta se saisi hänet jo tammikuussa riveihinsä.

Espanjalaislaiturin alku Bundesliigassa on kuitenkin ollut todella hankala. Zaragoza on päässyt kentälle ainoastaan kahdessa ottelussa ja kellottanut niissä vain 35 peliminuuttia.

Rayo etsii kaudeksi nopeaa ja taitavaa laituria, ja Zaragoza sopii kuvaukseen täydellisesti.

Mundo Deportivon mukaan Zaragoza haluaa yhä lyödä läpi Bayernissa, mutta tilanne voi vielä muuttua. Müncheniläisten ensi kauden valmentaja on vielä mysteeri, ja uusi käskyttäjä saattaa todeta, ettei hänellä ole käyttöä Zaragozalle.

Jos skenaario toteutuu tai Zaragoza haluaakin pois, Rayo Vallecano on ilmaissut kiinnostuksensa. Bayern Münchenin ja Zaragozan sopimus on voimassa kesään 2029 saakka, joten halvalla hän ei todennäköisesti seurasta lähde.

Tilanteeseen vaikuttanee myös Rayon sarjataso, sillä joukkue taistelee putoamista vastaan La Ligassa.

LUE MYÖS!