Atlético Madrid on valmis luopumaan topparistaan Çağlar Söyüncüsta ensi kesänä, kertoo AS.

Turkin maajoukkuetoppari siirtyi Atlétiin viime kesänä jätettyään Leicesterin, mutta hän pelasi Colchonerosin kanssa vain reilut 200 minuuttia ennen kuin lähti tammikuussa lainalle Fenerbahçeen.

Siirto kotimaahan on sopinut Söyüncülle, 27, kaikin tavoin. Hän on kannattanut Fenerbahçea pienestä pitäen ja pelannut jo nyt enemmän kuin alkukaudella Atlétissa. Lisäksi Söyüncün perhe ja kumppani asuvat Turkissa.

AS:n mukaan Atlético Madrid haluaa ensi kesänä Söyüncüsta 15 miljoonaa euroa. Hänen siirtonsa Espanjaan on ollut pelillisesti iso pettymys, mutta Atléti tekisi hänen myynnillään hyvää bisnestä, sillä se ei maksanut hänestä viime kesänä lainkaan siirtokorvausta.

Fenerbahçe on kiinnostunut hankkimaan Söyüncün pysyvästi riveihinsä, mutta se yrittänee neuvotella hintaa alaspäin. Aiemmin Söyüncün perässä ovat olleet myös AS Roma, Borussia Dortmund ja Porto, joten hänellä riittänee kysyntää.

Atléti on hyvässä neuvotteluasemassa, sillä Söyüncülla on vielä kolme vuotta sopimusta jäljellä.

LUE MYÖS!