Brassihyökkääjä Endrickin agentti sanoo, että Real Madrid nappasi huippulupauksen Chelsean nenän edestä.

Endrick, 17, herätti lukuisten suurseurojen huomion arvostetussa nuorten turnauksessa vuonna 2022, kun hän pelasi viisi vuotta vanhempien pelaajien kanssa ja johdatti kisojen parhaana pelaajana Palmeirasin voittoon.

Tätä nykyä Endrick on jo kaksinkertainen Brasilian miesten liigan mestari ja osa maan A-maajoukkuetta. Ensi kesänä hän siirtyy Real Madridiin kaupassa, jonka siirtosumma voi nousta bonusten myötä aina 72 miljoonaan euroon saakka.

Endrickiä edustava Pena sanoo, että alun perin Chelsea näytti vahvimmalta ehdokkaalta siirtokisan voittajaksi, mutta Los Blancos kiilasi muista ohi.

– Silloin (junioriturnauksessa) maailma todella huomasi hänet. Hänet tunnettiin jo jalkapalloihmisten parissa, mutta silloin kaikki huippuseurat kiinnostuivat. Manchester City, Liverpool, PSG, Chelsea ja tietenkin Real Madrid, kommentoi Pena Telegraphille.

Endrick vieraili toissa vuonna Chelsean harjoituskeskuksessa ja tapasi joukkueen tähtipelaajia, mutta lontoolaisseura ei päässyt Palmeirasin kanssa siirtosummasta sopuun. Silloin Madrid päätti iskeä.

– Uskon Realin päättäneen, että he eivät enää ikinä päästäisi Viníciuksen tai Endrickin kaltaista pelaajaa muualle sen jälkeen, kun Neymar meni Barcelonaan. Ehkä siinä on opetus Chelsealle, sillä he johtivat kisaa aluksi.

– Pojan vanhemmat vierailivat Chelsean harjoituskeskuksessa ja olivat vaikuttuneita, mutta Chelsea oli huolissaan siirtosummasta. Silloin Real iski väliin ja oli valmis tarjoamaan, mitä Palmeiras halusi. Se teki siitä lähes mahdotonta Chelsealle.

Myös muut tekijät vaikuttivat Endrickin lopulliseen päätökseen. Hänen isänsä on suuri Real Madridin kannattaja ja Pena edustaa myös Viníciusta, joka puhui huippulupaukselle hyviä asioita Espanjasta.

– Hänen isänsä halusi hänestä aina jalkapalloilijan Real Madridiin, joten se oli iso asia hänelle. Myös Viní puhui hänelle, kertoi omista kokemuksistaan ja vakuutteli, sanoi Pena.

LUE MYÖS!