Bayern Münchenin urheilutoimenjohtaja Max Eberl sanoo, että seura on tehnyt viimeisen sopimustarjouksensa laitapuolustajalleen Alphonso Daviesille, joka on Real Madridin kiikarissa.

Daviesin, 23, nykyinen diili päättyy ensi kauden jälkeen, ja Madrid on tiettävästi kiinnostunut hankkimaan hänet tulevana kesänä.

Jos Bayern ei pääse pelaajan kanssa sopuun uudesta sopimuksesta, ensi kesä on käytännössä seuran viimeinen mahdollisuus saada hänestä kelvollinen siirtokorvaus.

– Voin sanoa, että teimme Alphonsolle hyvin konkreettisen, arvostavan tarjouksen. Jossain vaiheessa elämää on sanottava kyllä tai ei, kommentoi Eberl ESPN:n mukaan.

Espanjalaismedian mukaan Real Madrid ja Davies ovat jo päässeet sopimuksensa ehdoista sopuun, mutta Eberlin mukaan Los Blancos ei ole ollut yhteydessä Bayerniin. Jos Davies siirtyy ensi kesänä, seurojen on päästävä sopuun hänen siirtosummastaan.

ESPN FC

@ESPNFC
Bayern Munich sports director Max Eberl says the club has made their final offer to Canada left back Alphonso Davies to extend his contract amid reported interest from Real Madrid.

Davies' desire is still to join Madrid, sources told ESPN.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!