Antoine Griezmann siirtyi Atléticosta Barcelonaan kesällä 2019. Barcelona maksoi Griezmannin sopimuksessa olleen 120 miljoonan euron ulosostopykälän.

Griezmann pelasi Barcelonassa kahden vuoden ajan, ja palasi Atléticoon kesällä 2021. Griezmann nousi tammikuussa Atléticon seurahistorian parhaaksi maalintekijäksi.

La Liga haastatteli huippukautta pelaavaa Griezmannia. Griezmann kertoi Diego Simeonen tukeneen häntä Barcelona-siirron yhteydessä. Kaksikko tulee hyvin toimeen myös siviilielämässä.

– Simeone sanoi minulle, että ansaitsen pelkkää parasta, eikä hän aikoisi estää minua siirtymästä Barcelonaan, koska olin antanut kaikkeni niin hänelle kuin Atléticollekin. Simeone toivotti minulle onnea. Meidän välimme pysyivät kuitenkin aina samanlaisina. Muistan pelanneeni Barcelonassa ja puhuneeni Simeonen kanssa muun muassa lapsistamme ja jalkapalloon liittyvistä asioista.

Atlético juhli La Ligan mestaruutta keväällä 2021. Griezmann pelasi tuolloin Barcelonassa, mutta oli onnellinen Atléticon puolesta.

– Se oli todella vaikeaa, koska olimme Barcelonan kanssa lähellä sen voittamista. Hävisimme kotona Granadaa vastaan ja se tappoi meidät henkisesti. Samaan aikaan olin todella onnellinen, koska Atlético ansaitsi mestaruuden. Olin onnellinen Koken ja Simeonen puolesta. He merkitsevät minulle paljon.

– Koke on yksi parhaista ystävistäni, ja olin hyvin onnellinen hänen puolestaan. Kun näin videon, jossa Koke juhli mestaruutta kotonaan pokaalin, perheensä ja ystäviensä kanssa, nauroin todella paljon. Olin niin onnellinen ja ylpeä hänestä.

LUE MYÖS