Brahim Díaz edustaa tästä lähtien Marokon A-maajoukkuetta. Marokko nimesi Brahimin maaliskuun maaotteluihin.

Real Madridissa pelaava hyökkäävä keskikenttäpelaaja ei ollut pelannut virallista maaottelua Espanjan A-maajoukkueessa. 

Brahimin tilillä on yksi maaottelu Espanjan paidassa, mutta todellisuudessa kyse oli alle 21-vuotiaiden maajoukkueottelusta, joka pelattiin miesten nimissä, sillä A-maajoukkue oli tuolloin koronakaranteenissa juuri ennen EM-lopputurnausta kesällä 2021.

AS:n saamien tietojen mukaan Espanjan jalkapalloliitto koki tulleensa painostetuksi niin Brahimin kuin pelaajan isän toimesta. Kaksikko vaati Brahimille paikkaa kesän EM-lopputurnaukseen, mutta jalkapalloliitto ei pystynyt lupaamaan sitä pelaajalle.

Lehden mukaan Brahim pettyi pahemman kerran lokakuussa, kun Espanjan A-maajoukkueen päävalmentaja Luis de la Fuente kutsui Granadassa tuolloin pelanneen Bryan Zaragozan maaotteluihin. AS kertoo Brahimin ymmärtäneen silloin, ettei hänelle ole tarjolla roolia Espanjan A-maajoukkueessa.

LUE MYÖS