Brahim Díaz edustaa tästä lähtien maajoukkuetasolla Marokkoa.

Brahim osallistuu Marokon A-maajoukkueen maaliskuun otteluihin. 

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja ei pelannut ainuttakaan virallista maaottelua Espanjan A-maajoukkueessa. 

Brahim istui syyskaudella Real Madridin penkillä, eikä Luis de la Fuente tuolloin valinnut häntä Espanjan maajoukkueeseen. Brahim on viime aikoina saanut huomattavasti enemmän peliaikaa Real Madridissa ja esiintynyt edukseen pelikentillä.

De la Fuente otti kantaa Brahimin ratkaisuun perjantaisessa lehdistötilaisuudessaan.

– Brahim teki sen päätöksen. Se on selvää. Pelaajat, jotka haluavat edustaa Espanjaa, ovat joukkueessamme. Jokainen pelaa siellä, missä haluaa. En ole vaatinut Brahimilta mitään. Ilmassa oli sellainen fiilis, että hän valitsisi Marokon, jos ei tulisi mukaamme. Brahim hyväksyi Marokon ehdotuksen. Joukkueeseemme tulevat ne pelaajat, jotka haluavat tulla tänne.

De la Fuente seuraa kymmeniä pelaajia, joista hän valitsee lopulta joukkueensa. Luotsin mukaan Brahim oli mukana alustavassa pelaajalistassa, jonka luotsi lähetti Espanjan jalkapalloliitolle maaliskuun maaotteluita varten.

– 1. maaliskuuta annan liitolle ensimmäisen listan pelaajista, ja Brahim on siinä mukana. On muistettava, ettei marras- ja maaliskuun välissä ole maajoukkuetapahtumia. 9. maaliskuuta Brahim lähetti meille tiedotteen, jossa hän ilmoitti, ettei ole Espanjan käytettävissä.

LUE MYÖS