Brahim Díaz on päättänyt edustaa maajoukkuetasolla Marokkoa.

Real Madridissa pelaava Brahim osallistuu Marokon maaliskuun maaotteluihin. Brahim oli edellisen kerran Espanjan maajoukkueen mukana noin kaksi ja puoli vuotta sitten, muttei missään vaiheessa pelannut virallista A-maaottelua.

El Larguero haastatteli Brahimia. Hyökkäävän keskikenttäpelaajan päätös on herättänyt paljon puhetta Espanjassa. Espanjan A-maajoukkueen päävalmentaja Luis de la Fuente oli tiettävästi valmis kutsumaan Brahimin maaliskuun otteluihin, mutta pelaaja päätti sittenkin valita Marokon.

– Teen päätökset aina sydämeni kanssa ja niin tein tälläkin kertaa. Mielestäni Marokon projekti vaikuttaa todella hyvältä. Olen tehnyt päätökseni. Nyt on turha jossitella. Mikään ei enää muutu. En ajatellut tämän päätöksen yhteydessä, kutsuisiko de la Fuente minut Espanjan maajoukkueeseen.

Espanjalaismediassa on spekuloitu, painostiko Brahim Espanjan jalkapalloliittoa valitsemaan hänet maajoukkueeseen, jottei hän valitsisi Marokkoa.

– En ole koskaan painostanut ketään, enkä tule koskaan tekemään niin. Olen sataprosenttisesti espanjalainen ja sataprosenttisesti marokkolainen. Kasvoin Espanjassa, mutta minulla on marokkolaista taustaa. Kummatkin maat ovat tukeneet minua todella paljon.

LUE MYÖS