Atlético Madridin topparin Stefan Savićin sukukalleudet joutuivat keskiviikkona koetukselle Mestarien liigan neljännesvälierässä Internazionalea vastaan.

Savić otti muutaman kerran kovaa yhteen Interin Marcus Thuramin kanssa ja osui kerran kyynärpäällään ranskalaishyökkääjää takaraivoon.

Thuram sai myöhemmin kostonsa, kun hän tarttui Montenegron maajoukkuepelaajaa haarovälistä. Tilanne tarkistettiin videolta ilman seuraamuksia, ja kaksikko selvitti naureskellen välinsä kentällä ennen kuin Thuram otettiin vaihtoon.

– Se oli outo tilanne, koska en ole tottunut siihen! Mutta ei se mitään, niin voi käydä pelissä. Se on ok. Nauroimme sen jälkeen ja en tiedä… Se on outo tilanne, mutta se ei ole niin tärkeää, kommentoi Savić TNT Sportsille.

Savić ja kumppanit veivät lopulta pidemmän korren, kun Atlético Madrid päihitti Interin rangaistuspotkukilpailussa ja eteni kahdeksan parhaan joukkoon.

– Uskomatonta, tämä oli unelmailta meille. Jos en olisi ollut kentällä tänään, olisin halunnut seurata tämän pelin katsomosta. Tämä oli uskomaton ottelu, kuin Mestarien liigan loppuottelu, sanoi Savić.

– Olen todella onnellinen, että voitimme, koska olimme erittäin vaikeassa tilanteessa. Kukaan ei uskonut meihin, paitsi uskomattomat kannattajamme ja joukkueemme. Me tiesimme, että meidän pitäisi taistella loppuun saakka. Me tiesimme, että tästä tulee pitkä ilta.

Atléti saa tietää puolivälierävastustajansa perjantain arvonnassa.

Football España

@footballespana_
Stefan Savic is no stranger to the dark arts, but Marcus Thuram very much below the belt here.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!