Atlético Madridin keskikenttäpelaaja Saúl Ñíguez myöntää, että hän ei pelaa tällä hetkellä uransa parasta jalkapalloa.

Keskiviikkona Saúl, 29, vaihdettiin jatkoajalla kentälle, kun Atléti taisteli Internazionalea vastaan Mestarien liigan neljännesvälierissä. Hän epäonnistui rangaistuspotkukilpailussa kotijoukkueen toisena vetäjänä, mutta Atléti vei pilkut nimiinsä maalein 3-2.

Pelin jälkeen Saúl myönsi harvinaisen suorasanaisesti, että hän ei ole tällä hetkellä parhaassa vireessään.

– Rehellisesti sanottuna minun on vaikea kirjoittaa tällä hetkellä, mutta aivan kuten kirjoitan hyvinä aikoina, minun on kirjoitettava myös huonoina aikoina. Tämä on minulle paska hetki urheilullisella tasolla, ja olen tietoinen siitä… kirjoitti Saúl X:ssä.

– Hyväksyn kaiken kritiikin, enkä pelkästään tämänpäiväisestä rangaistuspotkusta vaan siitä, miten pelaan tällä hetkellä. En tiedä tarkalleen, mistä se johtuu, mutta ainoa asia, mitä minulle on opetettu, on jatkaa työtä läpi vaikeiden aikojen, kunnes onnistun muuttamaan tilanteen.

Saúl Ñiguez

@saulniguez
Sinceramente es difícil para mi escribir en estos momentos, pero igual que escribo en las buenas hay que hacerlo en las malas.
Es un momento de mierda para mi a nivel deportivo, y soy consciente…