Brassilegenda Ronaldo toivoo, että Real Madrid onnistuu nappaamaan sekä Kylian Mbappén että Erling Haalandin riveihinsä.

Mbappé, 25, on näillä näkymin lähdössä Paris Saint-Germainista ensi kesänä ja Madrid on tiettävästi tehnyt tarjouksen hänelle.

Haalandin, 23, osalta tilanne on mutkikkaampi, koska hänellä on vielä monta vuotta sopimusta jäljellä Manchester Cityssä. Lehtitietojen mukaan Madridissa pelaaminen voisi kuitenkin kiehtoa norjalaistähteä jossain vaiheessa uraa.

Los Blancosia vuosina 2002-2007 edustanut Ronaldo, 47, haluaisi nähdä Mbappén ja Haalandin Madridin hyökkäyksessä ja Jude Bellinghamin heidän takanaan.

– Real Madridin politiikkana on saada maailman parhaat pelaajat, ja Haaland on yksi maailman parhaista pelaajista. Kaikki haluavat Haalandin, kommentoi Ronaldo Daily Mailille.

– Hän on uskomattomassa seurassa, City tekee uskomatonta työtä. Uskon, että hän on siellä tällä hetkellä erittäin tyytyväinen, mutta se nähdään.

– Tulee mieleen Galacticos, jos he kaikki (Haaland, Mbappé ja Bellingham) päätyvät Real Madridiin. Jos se tapahtuu, se tulee olemaan hullua. Real Madridin katsominen kaikkien noiden pelaajien kanssa yhdessä… Siitä tulee uskomaton joukkue, joka tulee saavuttamaan merkittäviä asioita.

– Mutta uskon, että Carlo Ancelottille tulee olemaan suuri haaste hallita kaikkia näitä pelaajia. Mutta hyvien pelaajien sovittaminen yhteen on helpompaa kuin huonojen pelaajien. Se ei tule olemaan liian suuri ongelma valmentajalle.

LUE MYÖS!