PSV Eindhoven harkitsee käyttävänsä Barcelonasta lainaamansa laitapuolustajan Sergiño Destin osto-option, kertoo Mundo Deportivo.

Dest, 23, siirtyi Barcelonaan kesällä 2020 Ajaxista 21 miljoonalla eurolla, mutta hänen uransa Kataloniassa ei ole ikinä lähtenyt kunnolla lentoon.

Yhdysvaltain maajoukkuepakki vietti viime kauden lainalla AC Milanissa, jossa hän jäi vähälle vastuulle. Barcelona antoi Destille mahdollisuuden pre-seasonilla, mutta päävalmentaja Xavi totesi nopeasti, että hänellä ei ole puolustajalle käyttöä.

Dest lainattiin Hollantiin PSV Eindhoveniin, jossa hän on tehnyt suuren vaikutuksen. Lainadiili sisältää kymmenen miljoonan euron osto-option, mutta Mundo Deportivon mukaan PSV yrittänee vielä neuvotella hintaa alas.

Barcelonan ja Destin sopimus on voimassa enää ensi kauden, ja tällä hetkellä vaikuttaa selvältä, että seura yrittää myydä hänet tulevana kesänä. Nähtäväksi jää, suostuuko Barcelona pudottamaan Destin hintaa PSV:lle tai ilmaantuuko jostain toinen seura, joka olisi valmis maksamaan mainitut kymmenen miljoonaa euroa.

LUE MYÖS!