Marokko kutsuu Brahim Díazin maaliskuussa A-maajoukkueeseensa, kertoo Foot Mercato.

Foot Mercaton saamien tietojen mukaan Brahim on näyttänyt vihreää valoa Marokon jalkapalloliitolle, ja samalla ilmoittanut halustaan edustaa Marokkoa maajoukkuetasolla.

Myös Espanjan jalkapalloliitto on hyvin kiinnostunut Brahimista. Brahim ei ole toistaiseksi pelannut virallista A-maaottelua Espanjan paidassa, eikä häntä ole kutsuttu Espanjan A-maajoukkueen mukaan noin kahteen ja puoleen vuoteen.

Espanjan A-maajoukkueen päävalmentaja Luis de la Fuente on useasti todennut julkisuudessa uskovansa siihen, että Brahim haluaa edustaa maajoukkuetasolla Espanjaa.

Brahim, 24, on ollut kuluvalla kaudella pitkälti vaihtopelaajan roolissa Real Madridissa. Carlo Ancelotti on nimennyt Brahimin kymmenen kertaa avauskokoonpanoonsa La Ligassa. Kaikki kilpailut mukaan luettuna 31 otteluun on syntynyt kahdeksan maalia ja neljä maalisyöttöä.

LUE MYÖS