Massimiliano Allegri sai tarjouksen Real Madridilta toukokuussa 2021. 

Real Madrid etsi tuolloin uutta päävalmentajaa. Zinédine Zidane oli hetkeä aiemmin ilmoittanut lähtevänsä seurasta.

Allegri oli hyvin kiinnostunut mahdollisuudesta valmentaa Real Madridia. Osapuolten väliset neuvottelut etenivät loppusuoralle ja Real Madrid lähetti valmentajalle virallisen sopimustarjouksen. 

Italialaisvalmentaja päätti kuitenkin loppumetreillä hyväksyä Juventuksen tarjouksen, ja palasi siten entisen seuransa päävalmentajaksi.

Allegrin agentti Giovanni Branchini käväisi Calciomercaton haastattelussa, ja kertoi taustoja valmentajan ratkaisusta. Branchinin mukaan muun muassa perhesyyt ajoivat Allegrin jäämään Italiaan.

– Allegrista olisi tullut Real Madridin päävalmentaja, jos hän olisi allekirjoittanut sopimuksen. Kaikki oli jo sovittu. Ihan kaikki. Lopulta Allegri päätyi toiseen ratkaisuun. Allegri ei mennyt eniten rahaa tarjoavaan seuraan, mutta päätti jäädä Italiaan, koska silloin hänellä oli tilanne päällä perheessään, ja lisäksi Juventus teki samaan aikaan tarjouksen. Kummatkin asiat tapahtuivat samaan aikaan, ja Allegri päätti jäädä Torinoon.

Branchinin mukaan Real Madridin valmentaminen oli Allegrin unelma.

– Se oli Allegrin unelma ja totta puhuen se olisi ollut minullekin ammatillisesti hyvin tyydyttävää, mutta kyse on ymmärrettävästä ratkaisusta.

LUE MYÖS