Atlético Madridin maalivahti Jan Oblak sanoo, että joukkue ei voi olla tyytyväinen tähänastiseen kauteensa.

Colconeros on La Ligassa neljäntenä, 11 pistettä perässä naapuriaan Real Madridia, joka johtaa sarjaa, kun 11 kierrosta on jäljellä.

Copa del Reyssä ja Espanjan Supercupissa Atléti jäi välieriin, ja Mestarien liigassa joukkuetta uhkaa putoaminen neljännesvälierissä, ellei se saa käännettyä maalin tappioasemaa voitokseen Internazionalea vastaan.

Oblakin, 31, mukaan Atléti ei voi olla tyytyväinen pokaalittomaan kauteen, jonka ainoaksi saavutukseksi jäisi paikka ensi kauden Mestarien liigassa.

– Joukkueen on luotettava ja uskottava, oltava tarpeeksi intohimoinen saavuttaakseen isompia asioita. Ei riitä, että ajattelemme kaiken olevan hyvin, jos tulemme neljänneksi. Se ei ole oikein. Meidän on vaadittava itseltämme enemmän, kommentoi slovenialaistorjuja AS:n mukaan.

– Meidän on tehtävä Interiä vastaan kaikkemme taistellaksemme noususta voittoon. Meidän on jätettävä kaikkemme kentälle. Toivottavasti pääsemme jatkoon Mestarien liigassa ja sijoitumme liigassa mahdollisimman korkealle, vaikka olemmekin kaukana kärkisijasta.

LUE MYÖS!