Barcelonan entinen päävalmentaja Pep Guardiola on suositellut Roberto De Zerbiä Blaugranan uudeksi käskyttäjäksi, kertoo Mundo Deportivo.

Guardiola luotsasi Barcelonaa vuosina vuosina 2008-2012 voittaen lähes 15 pokaalia. Nykyisin hän valmentaa Manchester Cityä Valioliigassa, jossa yksi hänen vastustajistaan on De Zerbin Brighton.

Italialaisluotsi on saanut runsaasti kehuja työstään Brightonissa ja entisissä seuroissaan. De Zerbi otti ohjat Brightonissa syyskuussa 2022 ja johdatti täksi kaudeksi joukkueen seurahistorian ensimmäistä kertaa europeleihin.

Barcelonan on määrä vaihtaa päävalmentajaa tämän kauden jälkeen, kun Xavi jättää seuran. Mundo Deportivon mukaan Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta on keskustellut asiasta Guardiolan kanssa, joka antoi oman suosituksensa De Zerbille.

Lehtitietojen mukaan Barcelonan ehdokaslistalla ovat myös saksalaiset Hansi Flick ja Thomas Tuchel.

LUE MYÖS!