Sergio Agüero lopetti pelaajauransa joulukuussa 2021.

Agüero koki rintakipuja Barcelonan ja Alavésin välisessä La Liga -ottelussa muutamaa kuukautta aiemmin. Sydänvaivat pakottivat Agüeron lopettamaan uransa.

Argentiinalaismedia DSports kertoi maanantaina Agüeron liittyvän Independienten edustusjoukkueen harjoituksiin. Lähteen mukaan joukkueen päävalmentaja Carlos Tévez näytti vihreää valoa Agüeron paluulle. Agüero on Independienten oma kasvatti.

Agüero, 35, kumosi huhut paluustaan Twitch-kanavallaan myöhään maanantaina.

– Monet ovat jo kuulleet siitä uutisesta. Se on täyttä valhetta. En aio harjoitella Independienten kanssa. Ne väitteet ovat täysin keksittyjä ja liittyvät siihen, kun puhuin juuri kardiologini kanssa. Hän kertoi, että olen hyvässä kunnossa. Minun pitäisi tehdä valtava määrä erilaisia testejä voidakseni palata harjoittelemaan pääsarjajoukkueen vaatimalla tasolla, Agüero totesi.

Agüero voitti urallaan muun muassa viidesti Valioliigan mestaruuden.

LUE MYÖS