Rúben Neves siirtyi kesällä Wolverhamptonista Al-Hilaliin. Al-Hilal maksoi keskikenttäpelaajasta noin 55 miljoonan euron siirtokorvauksen.

Portugalin A-maajoukkueeseen kuuluva Neves herätti myös Barcelonan kiinnostuksen.

Katalonialaismedian mukaan etenkin Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta halusi hankkia Nevesin seuraan, mutta lopulta siirtoa ei tapahtunut, sillä päävalmentaja Xavi ei ollut sen kannalla.

Portugalilaislehti O Jogo haastatteli Nevesiä, joka kertoi viime kesän tapahtumista. Neves myöntää Barcelona-siirron olleen lähellä toteutumista.

– Olin lähellä siirtoa kolmeen eri seuraan, mutta lopulta yksikään niistä ei toteutunut. Se sai minut surulliseksi, mutta samalla auttoi minua tekemään päätöksen siirrosta Al-Hilaliin.

– En halua sen suuremmin paljastaa nimiä, mutta Barcelona oli yksi kuumimmista vaihtoehdoistani. Se pitää paikkansa. Se oli hyvin lähellä toteutumista niin kuin Arsenal-siirtokin. Myös yksi toinen englantilaisseura oli kiinnostunut. Olin ehtinyt jo kyllästymään toteutumattomiin siirtoihin, Neves totesi viitaten ratkaisuunsa siirtyä Al-Hilaliin.

LUE MYÖS