Palmeiras yrittää viivyttää hyökkääjälupauksensa Endrickin siirtoa Real Madridiin, kertoo ESPN.

Endrickin on määrä siirtyä Madridiin ensi kesänä, kun hän täyttää 18 vuotta. Siirrosta sovittiin jo toissa vuonna, mutta nuori brassihyökkääjä voi siirtyä Eurooppaan vasta täysi-ikäisenä.

Palmeiras haluaisi kuitenkin pitää Endrickin riveissään vielä tämän vuoden, eli Brasilian sarjakauden, loppuun. Seuran puheenjohtaja Leila Pereira on ESPN:n mukaan kysynyt pelaajan edustajilta, voisiko nuorukainen jäädä vielä kotimaahansa joulukuuhun asti.

Näillä näkymin Palmeirasin olisi taivuteltava sekä Real Madrid että Endrick suostumaan uusiin ehtoihin. Pelaaja haluaisi siirtyä Espanjaan jo kesällä, jotta hän voisi osallistua Madridin pre-seasonille.

Palmeiras yrittää vedota siihen, että iso osa Endrickin siirtosummasta on vielä maksamatta.

LUE MYÖS!