Sevillan toppari Kike Salas sanoo, että hän on päässyt toteuttamaan lapsuuden unelmansa, kun hän on saanut pelata Sergio Ramosin vierellä.

Ramos, 37, palasi kasvattajaseuraansa Sevillaan viime syksynä vietettyään 18 vuotta Real Madridissa ja Paris Saint-Germainissa.

Parhaiten Espanjan ex-kippari muistetaan ajastaan Los Blancosissa, jossa hän toimi viimeisinä vuosinaan kapteenina. Ramos pelasi Madridissa 671 ottelua ja voitti seuran kanssa lukuisia mestaruuksia, mukaan lukien viidesti La Ligan ja neljästi Mestarien liigan.

Sevillan kannattajat ottivat aluksi Ramosin vastahakoisesti takaisin. Konkaritopparin lähtö seurasta teki hänen ja fanien suhteeseen ison särön, joka vain kasvoi hänen Madridin-vuosinaan.

Ramos on kuitenkin osoittanut kentällä, että hän antaa kaikkensa Sevillalle ja on täysin tehtäviensä tasalla.

Ammattilaisuransa alkumetreillä oleva Salas, 21, on nauttinut Ramosin kanssa pelaamisesta ja treenaamisesta suuresti.

– Sergion kanssa pelaaminen on täyttänyt lapsuuden unelmani. Katsoin häntä televisiosta ja hän oli yksi maailman parhaista toppareista, kommentoi Salas Relevolle.

– Rakastan hänen itsevarmuuttaan, se leviää koko joukkueeseen. Hänen kanssaan pelaaminen on erityistä, koska hän on kuitenkin tullut seuran omasta akatemiasta ja on vertailupiste. Jokainen viikko on hänelle samanlainen. Hän valmistautuu jokaiseen peliin samalla intensiteetillä.

Alonso Rivero

@alonsoriveror
Kike Salas: “Jugar con Sergio Ramos está siendo cumplir el sueño de niño”

📌Entrevistamos al canterano antes de visitar el Santiago Bernabéu.
📌Trabajó mucho mentalmente para que su situación en verano no le afectara.

relevo.com/futbol/liga-pr…
relevo.com

Kike Salas: «Jugar con Sergio Ramos está siendo cumplir el sueño de niño»

El canterano, campeón del mundo de pádel en alevines, se ha asentado por fín en el equipo de su vida. «Cuesta asimilar todo lo que me está pasando», confiesa.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!