Real Madrid on pyytänyt La Ligalta päätöskierroksen ottelupäivänsä siirtämistä. Syynä La Ligan sarjakärjen pyyntöön on pop-tähti Taylor Swiftin konsertti Santiago Bernabeulla seuraavalla viikolla, kertoo Athletic.

Real Madridin on tarkoitus kohdata Real Betis sunnuntaina toukokuun 24. päivänä. Swift saapuu The Eras -kiertueellaan Madridiin torstaina 30. päivä kuusi päivää myöhemmin.

Real Madrid on pyytänyt Betis-ottelua siirrettyä päivää aiemmaksi, jotta Swiftin seurueella jää enemmän valmisteluaikaa konsertille. Supertähdelle on suunniteltu myös toista konserttipäivämäärää Bernabeulla suuren kysynnän vuoksi.

Athleticin mukaan on epäselvyyksiä, pystytäänkö ottelusiirtoa toteuttamaan. Sekä Madridilla että Betisillä on mahdollisesti päätöskierrokselle pelillistä panosta.

Madrid johtaa tällä hetkellä La Ligaa kuuden pisteen erolla Gironaan. Betis on puolestaan sarjataulukossa seitsemäntenä pisteen päässä Eurooppa-liiga -sijasta.

Madridin tulisi pelata tuolloin ottelunsa samaan aikaan Gironan kanssa ja europaikasta taistelevan Betisin muiden joukkueiden kanssa, jotta urheilullinen reilu peli säilyisi.

New York Post

@nypost
Taylor Swift concert putting Real Madrid into major schedule predicament trib.al/AmfAwgd

LUE MYÖS!