Real Madridin hyökkääjä Joselu kärsii luun turvotuksesta nilkassaan, kertoo seura tiedotteessaan.

Tiedotteessa ei kerrota, kauanko konkarikärki on sivussa, mutta espanjalaismedian mukaan kuntoutumisessa menee noin kolme viikkoa.

Jos arvio pitää paikkaansa, Joselu, 33, on sivussa ainakin kolmesta sarjapelistä sekä Mestarien liigan neljännesvälierien jälkimmäisestä osasta RB Leipzigia vastaan. Avausosa päättyi Los Blancosin 1-0-vierasvoittoon.

Joselu pelaa Madridissa lainalla Espanyolista, joka putosi viime kauden päätteeksi La Ligasta. Hän on esiintynyt mainiosti rotaatioroolissaan tehtaillen tällä kaudella jo 13 osumaa ja neljä maalisyöttöä.

Real Madridilla on lainadiilissä osto-optio mukana.

Real Madrid C.F.

@realmadrid
Parte médico de Joselu.
#RealMadrid

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!