Barcelona pelasi keskiviikkona Napolin vieraana 1-1-tasapelin Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa.

Napoli oli varsinkin alussa isoissa vaikeuksissa Barcelonan prässin kanssa. Vierailijat eivät onnistuneet luomaan avausjaksolla mitään järin vaarallista, mutta Barcelona piti isännät täysin kurissa; Napolille ei kirjattu yhtään maalintekoyritystä.

Blaugrana siirtyi lopulta tunnin kohdalla johtoon. Pedri pelasi juonikkaan syötön Robert Lewandowskille, joka haki oikean jalkansa vapaaksi ja täräytti pallon etukulmaan.

Varttia myöhemmin kotiyleisö syttyi huumaan. Barcelonan Íñigo Martínez yritti katkaista syötön Victor Osimhenille, mutta Napolin nigerialaistähti sysäsi topparin tieltään ja laittoi pallon reppuun. Martínez protestoi tilanteesta tuomarille, mutta sai kaipaamansa vapaapotkun sijasta keltaisen kortin.

Toinen osaottelu pelataan tiistaina 12. maaliskuuta Barcelonassa.

LUE MYÖS!