Eden Hazard pelasi Real Madridissa vuodet 2019-23.

Osapuolet purkivat sopimuksensa viime kesänä. Hazardin sopimus olisi kattanut vielä kuluvan kauden. Real Madridin seurahistorian kallein hankinta ei missään vaiheessa kyennyt vastaamaan suuriin odotuksiin. Hazard oli ensimmäiset kaksi kautta loukkaantuneena, ja istui jälkimmäiset kaksi kautta penkillä.

Neljässä vuodessa syntyi yhteensä seitsemän maalia. Hazard lopetti uransa viime syksynä.

Hazard käväisi entisen joukkuetoverinsa John Obi Mikelin podcastin vieraana ja kertoi ajastaan Real Madridissa. Hazard muisteli muun muassa ensimmäistä nilkkaleikkaustaan. Hazard kertoi joutuneensa suorittamaan kuntoutumisensa ilman fysiikkavalmentajien läsnäoloa.

– Mielestäni minulla oli huonoa tuuria koronapandemian kanssa. Matkustin Dallasiin nilkkaleikkausta varten, ja kun palasin Madridiin, niin pandemia oli jo alkanut. Olin kaksi kuukautta kotona eristyksissä ja jouduin kuntouttamaan nilkkaani yksin.

– Jos minun pitäisi muuttaa jotain, niin olisin ehdottomasti pyytänyt lääkäriä lähettämään fysioterapeutin luokseni. Palatessani kentälle huomasin, ettei nilkkani ollut enää entisensä, ja olinkin koko seuraavan kauden loukkaantuneena. Loput tiedättekin.

Nilkka ei lopulta kuntoutunut tarpeeksi hyvin.

– Tein harjoitteita kotonani ja minulle se oli tarpeeksi. En ajatellut tarvitsevani enempää harjoitteita. Muutaman kuukauden jälkeen huomasin, että minun olisi sittenkin pitänyt tehdä niitä enemmän. Huomasin sen palatessani kentälle.

LUE MYÖS