Antoine Griezmann palasi Barcelonasta Atléticoon elo-syyskuun vaihteessa 2021.

Griezmannin siirto toteutui vain minuutti ennen kesän siirtoikkunan päättymistä. 

Kyseessä oli kahden vuoden mittainen lainasopimus. Atlético lunasti Griezmannin itselleen noin 20 miljoonalla eurolla kesken lainasopimuksen.

Griezmann nousi tammikuussa Atléticon seurahistorian parhaaksi maalintekijäksi. Atléticon paidassa 175 maalia viimeistellyt Griezmann pelaa hienoa kautta. 35 otteluun on syntynyt 18 maalia ja seitsemän maalisyöttöä.

Atléticon toimitusjohtaja Miguel Ángel Gil Marín kertoi Griezmannille järjestetyssä juhlatilaisuudessa, miten hyökkääjän paluu seuraan lopulta toteutui.

– Ne olivat kymmenen intensiivisintä tuntia koko 30 vuoden aikana. Kaikki alkoi siitä, kun Griezmann ja Koke puhuivat keskenään. Sen jälkeen Koke puhui Diego Simeonen kanssa. Keskustelin sittemmin Simeonen kanssa ja suunnittelimme asiaa. Tein nopean sosiaalisen, urheilullisen ja taloudellisen analyysin, jonka jälkeen puhuin Barcelonan kanssa.

– Kaikki riippui Saúlin lähdöstä. Puhuimme Saúlin kanssa, ja hän harkitsi lähtöä. Minuutti ennen siirtoikkunan sulkeutumista pääsimme sopuun Barcelonan kanssa. Chelsean kanssa pääsimme sopuun Saúlin lainasta tunti ennen ikkunan päättymistä. Simeone oli vakuuttunut siitä, että Griezmann oli paras mahdollinen vaihtoehto joukkueelle. Haasteeni oli tehdä tärkeästä pelaajasta legenda.

LUE MYÖS