Real Sociedadin päävalmentaja Imanol Alguacil ei peitellyt pettymystään puolustaja Hamari Traoréhen joukkueen hävittyä keskiviikkona Paris Saint-Germainille.

PSG otti kotikentällään 2-0-voiton La Realista Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa.

Pariisilaiset siirtyivät tunnin kohdalla johtoon samalla, kun Traoré, 32, oli kentän laidalla hoidettavana. PSG pelasi harjoittellun kuvion takatolpalle ja Kylian Mbappé vei isännät johtoon.

Imanolin mielestä Traoré jätti joukkueensa pulaan liioitellun loukkaantumisen takia.

– En voi ymmärtää, miten pelaaja ei joudu sairaalaan, kun hänen on lähdettävä kentältä samalla, kun vastustaja saa kulmapotkun hänen joukkuettaan vastaan. En ymmärrä sitä, sanoi Imanol GFNS:n mukaan.

– Jos pelaaja jättää joukkueensa pelaamaan yhden vajaalla, sen on johduttava siitä, että hänen on mentävä sairaalaan. Sairaalaan. Se on asia, josta olen hyvin selkeä.

Imanol uskoo, että Real Sociedadilla on vielä mahdollisuus yltää jatkoon.

– Ottelu on 2-0-tilanteessa, vastassa on PSG, mutta meillä ei ole epäilystäkään, etteikö meillä olisi mahdollisuus jatkoon, jos pelaamme kuin ensimmäisellä jaksolla.

– Katsotaan, jos pystymme pelaamaan samalla tavalla. Teemme ensimmäisen maalin, ja unelma elää. Olemme odottaneet tätä pitkään.

El Partidazo de COPE

@partidazocope
😡 Imanol, muy enfadado con Traoré por la jugada del primer gol del PSG

😳 "Si un jugador deja al equipo con uno menos es porque tiene que ir al hospital"

📻 #PartidazoCOPE

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!