Brasilialaislegenda Cafu uskoo, että hyökkääjälupaus Endrickillä on iso tulevaisuus edessään Real Madridissa ja maajoukkuetasolla.

Tällä hetkellä Endrick, 17, edustaa Palmeirasia kotimaassaan Brasiliassa, mutta hän siirtyy Madridiin ensi kesänä täytettyään 18 vuotta. Siirrosta sovittiin jo toissa vuonna.

Lehtitietojen mukaan nuorukaisen siirtosumma on jopa 60 miljoonaa euroa, ja hinta voi nousta bonusten myötä vielä 12 miljoonalla.

Endrick on ehtinyt saavuttaa lyhyellä urallaan paljon. Hän on kaksinkertainen Brasilian liigamestari ja hänellä on tilillään jo pari A-maaottelua. Hyökkääjälupaus on pelannut Palmeirasin ykkösmiehistössä 60 ottelua ja onnistunut maalinteossa 17 kertaa.

Real Madrid ei ole nuorelle pelaajalle helpoin paikka tulla, mutta Cafu uskoo, että Los Blancosin muut brassit auttavat Endrickiä sopeutumaan.

– Hänestä voi tulla meidän (Brasilian) suurin toivomme, isoin tähtemme, vuosikymmenen isoin idoli, kommentoi Cafu Goalin mukaan.

– Hän tulee pärjäämään todella hyvin Real Madridissa, koska siellä hän tapaa jo tunnettuja mutta nuoria pelaajia, kuten Rodrygon ja Vinícius Júniorin.

Madrid Zone

@theMadridZone
🗣️ Cafu: “Endrick can become our best hope.”

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!