Real Madrid ja Almería iskivät yhteen sunnuntaina Bernabéulla. Real Madrid voitti hyvin puhuttaneen ottelun lopulta maalein 3-2.

La Ligan viimeisellä sijalla oleva Almería siirtyi johtoon jo 38 sekunnin pelin jälkeen. Largie Ramazani pääsi tekopaikkaan ja viimeisteli pallon varmasti ohi Kepan.

Almería iski toistamiseen juuri ennen taukoa. Edgar Gonzálezin upea laukaus löysi tiensä Kepan vartioiman maalin yläkulmaan. Almería lähti tauolle 0-2-vierasjohdossa.

Real Madridille vihellettiin rangaistuspotku toisen jakson alussa. Pallo osui Almerían Kaikyn käteen. Tilanne herätti paljon keskustelua varsinkin espanjalaismediassa, sillä Joselu ja Antonio Rüdiger näyttivät rikkovan Kaikya tilanteessa. Jude Bellingham laukoi pilkun maaliin. 1-2.

Hetkeä myöhemmin Almería onnistui kolmannen kerran maalinteossa, mutta tuomari kutsuttiin VAR-näytölle. Osuma hylättiin rikkeenä.

Vinícius toi Real Madridin tasoihin 67. minuutilla. Vinícius ohjasi pallon Almerían puolustajien välistä maaliin. Hidastuskuvien perusteella Vinícius ohjasi pallon käsivarrellaan maaliin.

Dani Carvajal iski Real Madridin voittomaalin 99. minuutilla.

Almerían Gonzalo Melero ei ymmärrä, mitä Bernabéulla tapahtui. Melero on Real Madridin oma kasvatti.

– Tänään meidät on ryöstetty. Minua ärsyttää sanoa tämä, mutta emme voi kierrellä ja kaarrella. Se, mitä tänään tapahtui ylittää kaikki rajat. Tämä on aivan uskomatonta. Tuomarit eivät olisi voineet tehdä enempää Real Madridin voiton hyväksi, Melero totesi.