Atlético Madrid on päässyt Juventuksen kanssa sopuun hyökkääjä Moise Keanin lainasiirrosta Espanjaan, kertoo siirtomarkkinoiden erikoistoimittaja Fabrizio Romano.

Juventuksen on määrä saada ”pieni korvaus” Keanin, 23, lainadiilistä, joka kestää kauden loppuun saakka.

Siirto on kuitenkin jäissä siihen asti, että Ángel Correan tilanne on selvillä. Argentiinalaishyökkääjä on neuvotellut siirrosta saudiarabialaiseen Al-Ittihadiin, ja Keania on kaavailtu juurikin hänen korvaajakseen.

Atléti ja Al-Ittihad eivät ole kuitenkaan vielä päässeet sopuun Correan, 28, siirtosummasta. Hän on edustanut madridilaisseuraa yhdeksän vuotta siirryttyään Colchonerosiin San Lorenzosta tammikuussa 2015.

Correa on pelannut Atlétissa lähes 400 ottelua, mutta hän on jäänyt tällä kaudella pienehköön rooliin.

Kean on vuorostaan pelannut tällä kaudella Juventuksessa 12 ottelua, muttei ole saanut vielä maalitiliään auki. Tällä hetkellä hän on sivussa tositoimista säärivamman takia.

Italian A-maajoukkueessa 15 kertaa esiintynyt Kean oli aiemmin suuren huippulupauksen maineessa, mutta hänen uransa ei ole lähtenyt odotetunlaiseen lentoon. Tehokkaimman kautensa (2020-21) hän pelasi lainalla Paris Saint-Germainissa, jolle hän tehtaili 41 ottelussa 17 osumaa.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🔴⚪️ Atlético Madrid keep working on new striker solution in case Ángel Correa sale to Al Ittihad will proceed…

❗️ Atléti have agreed on loan deal with Juve for Moise Kean including small loan fee also discussed.

…Kean deal depends on Ángel Correa and Al Ittihad now.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!