Urheilun kansainvälinen vetoomustuomioistuin (CAS) on tukenut Sevillan päätöstä erottaa puolustaja Joris Gnagnon, kertoo Marca.

Ranskalaistoppari siirtyi Sevillaan kesällä 2018 Rennesistä 13,5 miljoonalla eurolla, mutta hänestä tuli iso floppihankinta.

Gnagnon, 27, pelasi kolmen vuoden aikana Sevillassa vain 17 ottelua, kunnes seura purki hänen sopimuksensa. Potkujen syynä olivat pelaajan epäammattimainen käytös ja ylipaino. Lehtitietojen mukaan 182-senttinen Gnagnon painoi yhdessä vaiheessa yli sata kiloa.

Lähtöpassien jälkeen Gnagnon aloitti oikeustoimet Sevillaa vastaan ja sanoi, että hänelle kuuluu 4,6 miljoonaa euroa irtosanomisesta. Marcan mukaan hänen kanteensa on kuitenkin hylätty ja Sevillan todettiin olleen oikeutettu Gnagnonin irtisanomiseen.

Sevillasta lähdettyään Gnagnon on edustanut vain Saint-Étienneä neljän kuukauden ajan, mutta hän ei ikinä debytoinut ranskalaisseuran ykkösjoukkueessa. Gnagnon on ollut ilman seuraa noin puolitoista vuotta.

Football España

@footballespana_
#SevillaFC have won their legal battle against Joris Gnagnon, with the Court of Arbitration for Sport finding that they were within their rights to sack him in 2021. (Marca)

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!