Real Madridin apuvalmentaja Davide Ancelotti on saanut tarjouksen siirtyä Saudi-Arabian liigassa pelaavan joukkueen peräsimeen, kertoo Athletic.

Seuran nimi ei ole tiedossa, mutta sen tiedetään olevan taulukon alemmalla puoliskolla. Tarjouksen kerrotaan olevan rahallisesti todella houkutteleva.

Ancelotti, 34, ei ole vielä vastannut tarjoukseen, mutta on erittäin epätodennäköistä, että hän jättäisi Madridin kesken kauden.

Italialaisvalmentaja ei ole täysin sulkenut pois mahdollisuutta siirtyä Saudi-Arabiaan, mutta hän haluaa ensin kartoittaa vaihtoehtoja Euroopasta. Ancelottia kiinnostaa mahdollisuus työskennellä ensimmäistä kertaa päävalmentajan roolissa, mutta hän odottaa mieluummin oikeaa vaihtoehtoa ja hetkeä.

Davide on Real Madridin päävalmentajan Carlo Ancelottin, 64, poika. Hän on työskennellyt isänsä valmennusryhmissä myös Paris Saint-Germainissa, Bayern Münchenissä, Napolissa, Evertonissa ja Carlon ensimmäisellä pestillä Madridissa.

The Athletic | Football

@TheAthleticFC
Real Madrid assistant coach Davide Ancelotti has received an offer to take over as manager of a Saudi Arabian club.

It is unlikely that he will leave #RMCF — the 34-year-old has managerial ambitions of his own, but would prefer to wait for the right opportunity.

@MarioCortegana

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!