Real Madrid on Supercopan mestari vuosimallia 2024.

Real Madrid voitti Supercopan sunnuntai-iltana kaadettuaan Barcelonan Saudi-Arabiassa pelatussa yksiosaisessa finaalissa 4-1.

Real Madrid pisti pelin pakettiin jo ensimmäisellä kymmenminuuttisella.

Vinícius siirsi Real Madridin johtoon 7. minuutilla. Vinícius karkasi läpiajoon, ohitti vastaan tulleen Barcelona-vahti Iñaki Peñan ja siirsi pallon tyhjään maaliin. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Vinícius iski takatolpalta Real Madridin kahden maalin etumatkalle.

Barcelona nousi hetkellisesti takaisin peliin mukaan, kun Robert Lewandowskin komea laukaus toi Xavin miehistön maalin päähän. Se ei kuitenkaan riittänyt, sillä Vinícius viimeisteli hattutemppunsa rangaistuspotkulta viitisen minuuttia ennen taukoa.

Tunnin pelin jälkeen Rodrygo iski Real Madridin neljännen täysosuman. Hetkeä myöhemmin Barcelona joutui vajaalle, kun Ronald Araújo lensi toisen varoituksen myötä pukusuojiin.