Osasunan päävalmentaja Jagoba Arrasate uskoo, että Xavin luotsaama Barcelona on saanut liikaakin kritiikkiä viime aikojen esityksistään.

Joukkueet ottavat yhteen tänään, torstaina, Supercopan välierässä selvittääkseen, kumpi kohtaa finaalissa Real Madridin.

Barcelona on voittanut viimeisestä kuudesta pelistään vain kolme, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. La Ligan hallitseva mestari on saanut kritiikkiä myös voitokkaista otteluistaan, sillä Blaugranan otteet eivät ole olleet samalla tasolla kuin viime kaudella.

Arrasaten mukaan Barcelonaa ei voi missään nimessä aliarvioida.

– He luovat paljon paikkoja, ja ainoa asia, joka heiltä puuttuu, on viimeinen silaus. Heitä kritisoidaan jopa voitoista, koska he voittavat vain yhdellä maalilla. Meidän on kunnioitettava heitä, koska he ovat mahtava vastustaja. Me odotamme vastaamme parasta Barcelonaa, joka nousee esiin isoilla hetkillä, kommentoi Arrasate AS:n mukaan.

Baskiluotsin mukaan Osasunan on pelattava omilla vahvuuksillaan, jos se mielii loppuotteluun.

– Korkea prässi, meidän on pidettävä palloa, puolustettava hyvin. Jos me jätämme kaiken pilkkujen varaan, otamme askelia kohti tappiota. Meidän on pelattava omaa peliämme ja noudatettava suunnitelmaamme täydellisesti.

Barcelonan ja Osasunan välinen välierä alkaa Suomen aikaa kello 21.00.

LUE MYÖS:

C. A. OSASUNA

@osasuna_en
🎙️ "It is a historic moment for the club. We are now closing the great work done last season. I want to thank every player who brought us here. We want to go all the way. It is a two-game competition against great opponents, and no one will stop us from trying to get a win…

Linkki twiittiin.