Sevillan toppari Sergio Ramos otti torstaina sanallisesti yhteen erään kannattajan kanssa joukkueensa hävittyä kotikentällään Athletic Bilbaolle 0-2 La Ligassa.

Ramos, 37, oli antamassa ottelun jälkeistä haastattelua DAZN:lle, kun hänen huomionsa kiinnittyi kannattajaan, joka huuteli jotain taustalla.

– Osoita hieman kunnioitusta, täällä puhutaan. Kunnioita hieman ihmisiä ja [Sevillan] merkkiä, me puhumme. Kunnioita ihmisiä, ole hiljaa ja mene pois! sanoi Ramos.

Sevilla on vain pisteen turvin putoamisviivan yläpuolella, kun kausi on puolivälissä. Quique Sánchez Flores on jo joukkueen kolmas valmentaja tällä kaudella seuran annettua kenkää José Luis Mendilibarille ja Diego Alonsolle.

Syyskuussa seuraan palannut Ramos on saanut ristiriitaisen vastaanoton kannattajilta. Ramos on Sevillan oma kasvatti joka suututti kannattajat perinpohjaisesti, kun hän siirtyi debyyttikautensa jälkeen Real Madridiin.

Sevillan kannattajien ja Ramosin suhde tulehtui entisestään hänen Madridin-vuosinaan, joita kertyi lopulta 16. Edelliset kaksi kautta hän vietti Paris Saint-Germainissa.

Ramos hylkäsi lehtitietojen mukaan huomattavasti rahakkaampia tarjouksia palatakseen Sevillaan, mutta hän ei ole onnistunut voittamaan kaikkia kannattajia puolelleen.

B/R Football

@brfootball
🗣️ 'Have a little respect, people are talking here! Have a little respect for the people and the badge'

Sergio Ramos yelled at a fan in the middle of his postgame interview 🫢

(via @DAZN_ES)

Linkki videoon.