Barcelonan keskikenttäpelaaja Pedri on tehnyt useita elämäntapamuutoksia, jotta hän saisi torjuttua jatkuvia loukkaantumisongelmiaan.

Pedri, 21, on tälläkin hetkellä loukkaantumisen takia sivussa, ja lihasongelmat ovat rajoittaneet hänen pelaamistaan Barcelonassa viime kausina.

Espanjan maajoukkuepelaaja on aloittanut kauden 2021-22 alusta lähtien vain 39 La Ligan ottelua 94:stä mahdollisesta.

Pedri uskoo, että hänen liiallinen ottelumääränsä debyyttikaudellaan Barcelonassa on saattanut vaikuttaa hänen myöhempiin loukkaantumisiinsa.

Hän täytti ensimmäisellä Barcelonan kaudellaan vasta 18 vuotta, mutta pelasi yli 70 ottelua, kun mukaan lasketaan maaottelut EM-kisoissa ja olympialaisissa.

Pedri kertoi Ibai Llanosin Twitch-kanavalla, että hän on esimerkiksi aloittanut uuden ruokavalion, millä pyritään välttämään uusia takaiskuja.

– Ensimmäinen kauteni seurassa oli niin pitkä. Pelasin 73 peliä ja se saattoi vaikuttaa nykyiseen tilaani, emme tiedä, mutta siinä vaiheessa minulla oli halu valloittaa maailma.

– Kaikki sanovat, että ensimmäisen loukkaantumisen jälkeen on helpompi saada uusia. Mutta nyt teen töitä sekä fyysisellä että psyykkisellä tasolla varmistaakseni, etteivät vammat uusiudu.

– Olen muuttanut ruokavaliotani ja nyt harrastan myös pilatesta Carles Puyolin suosituksesta. Käytän myös hyperbarista kammiota usein.

The Athletic | Football

@TheAthleticFC
🥗 Changed diet
💪 Pilates after a recommendation from Carles Puyol
🫁 Hyperbaric chamber

Barcelona midfielder Pedri has made several lifestyle changes in a bid to combat his injury problems... #FCB

More from @polballus

Linkki twiittiin.