Jude Bellinghamia ei käy pysäyttäminen. Kymppipaikan mies osui jälleen, kun Real Madrid nappasi rutiininomaisen 4-1-voiton Villarrealista.

Maali oli Bellinghamille jo kauden 13:s La Ligassa. Sillä irtoaa maalipörssin kärkisija kolmen osuman erolla Getafen Borja Mayoraliin.

Jos ei Bellinghamin maali vielä ottelua ratkaissut, niin viimeistään Rodrygon osuma 37. minuutilla sen teki. Villarreal ei oikeastaan missään vaiheessa kyennyt kunnolla taistelemaan voitosta. Real oli kaikessa parempi.

Villarreal kyllä nousi maalin päähän toisella puoliajalla, mutta hyvin nopeassa tahdissa Real Madrid iski kolmannen ja vielä neljännenkin. Maaliodottama kirjattiin Realin hyväksi 2,11-0,68 ja maalintekoyritykset peräti 22-3.

Voitostaan Real joutui tosin maksamaan hintaa. David Alaba loukkasi polvensa ensimmäisellä jaksolla, ja hänet jouduttiin auttamaan kentältä pois. Myös Ferland Mendy saattaa joutua sairastuvalle.

Täyden pistepotin myötä Real Madrid nousi ainakin hetkellisesti sarjakärkeen. 17 ottelusta joukkue on kerännyt 42 pistettä. Girona on pisteen päässä, mutta se ei ole vielä pelannut kierroksen otteluaan. Villarreal jatkaa sijalla 14.