Sevilla pelaa suorastaan surkeaa kautta. 

La Ligassa 16. sijalla oleva Sevilla sijoittui Mestarien liigan lohkossaan tylysti viimeiseksi. Kuudesta lohko-ottelusta tuloksena oli vain kaksi tasapelipistettä.

Sevilla kärsii hyvin merkittävistä loukkaantumisongelmista. 

Vain 11 edustusjoukkueen pelaajaa matkusti tiistaiseen Lens-vierasotteluun. Sevillan kapteenistoon kuuluva Sergio Ramos on ylpeä vierasotteluun matkanneista pelaajista.

– Tänne tuleminen 15 pelaajan kanssa, joista kahdeksan on omia kasvatteja, ja silti kaiken antaminen tässä tilanteessa ei ole helppoa. Olen ylpeä meistä, jotka tulimme tänne antamaan kaikkemme. Meillä on hyvä omatunto, koska annoimme itsestämme kaiken mahdollisen, Ramos totesi.

Marcan saamien tietojen mukaan Ramos ja muut Sevillan pelaajat ovat hyvin pettyneitä Joan Jordániin, joka jäi lopulta sivuun vierasreissulta loukattuaan pohjettaan.

Marcan mukaan vamma ei ole suinkaan vakava. Lehti kertoo vamman olevan kaikista joukkueen loukkaantuneista pelaajista helpoiten hoidettavissa, mutta Jordán ei silti matkustanut joukkueen kanssa Ranskaan vaikeasta tilanteesta huolimatta.

Lehden mukaan Sevilla toivoo pääsevänsä Jordánista eroon tammikuun siirtoikkunassa. Vielä viime kaudella joukkueen ehdottomiin luottopelaajiin lukeutuneella Jordánilla on vielä kolme ja puoli vuotta sopimustaan jäljellä.