Sergi Roberton kausi on ollut rikkonainen.

Roberto on päässyt La Ligassa vain kahdesti avauskokoonpanoon. Laitapuolustaja oli yli kuukauden sivussa pelikentiltä lihasvamman vuoksi, mutta on sittemmin palannut joukkueen vahvuuteen. 

Peliaika on tosin jäänyt hyvin vähäiseksi, sillä Roberto on päässyt edellisen kerran La Ligassa kentälle lokakuun alussa.

Roberton, 31, nykyinen sopimus Barcelonan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Koko uransa Barcelonaa edustanut Roberto käväisi BETT3R-podcastin vieraana ja puhui tulevaisuudestaan. Roberto kumosi siirtohuhut, mutta myönsi haluavansa pelata tulevaisuudessa MLS:ssä.

Xavin alaisuudessa tunnen oloni mukavaksi. Xavi luottaa minuun. Jos seura on tyytyväinen minuun kauden jälkeen, niin jatkan täällä. Puhun Barcelonan kanssa jatkosta. Tällä hetkellä voin sanoa sen, etten lähde tammikuussa muualle. Huhut Inter Miamista ja Palmeirasista eivät pidä paikkaansa.

– Pitää paikkansa, että haluaisin kokea MLS:n tulevaisuudessa, mutta mielestäni nyt ei ole oikea hetki sille. Haluan jäädä Barcelonaan. Kenties vuoden päästä sanon, että haluan uuden kokemuksen Euroopassa tai MLS:ssä. En usko sen kuitenkaan toteutuvan nopealla aikataululla.