Las Palmasin keskikenttäpelaaja ja kapteeni Jonathan Viera on jättämässä seuran.

Vieran, 34, sopimus olisi voimassa vielä kesään 2026 saakka, mutta Las Palmas tiedotti torstaina, että seuraikoni on lähdössä Los Amarillosista.

Kahdeksantena majaileva sarjanousija on ollut yksi La Ligan suurista valopilkuista, mutta Vieran tilanne on ollut ikävä sivujuonne Las Palmasin tarinassa. Hän pelasi edellisen ottelunsa lokakuussa, eikä ole sen jälkeen ollut kertaakaan kokoonpanossa.

Lehtitietojen mukaan Vieralla on mennyt sukset ristiin Las Palmasin ja etenkin päävalmentaja García Pimientan kanssa.

Aiemmin tällä kaudella Viera matkusti ilman Las Palmasin lupaa Dubaihin neuvottelemaan rahakkaasta siirrosta Arabiemiraatteihin. Hän oli pettynyt jäätyään Pimientan alaisuudessa pienempään rooliin, mutta tuottelias diili jäi toteutumatta ja Viera palasi Espanjaan.

Vielä ei ole tiedossa, puretaanko Vieran sopimus vai myydäänkö hänet kesken kauden pois. Las Palmasin mukaan Viera kertoo lisää lähdöstään ensi tiistaina lehdistötilaisuudessa.

Viera on Las Palmasin oma kasvatti, ja hän on palannut seuraan parikin kertaa käytyään välillä muualla. Kaikkiaan hän on pelannut Las Palmasissa 265 ottelua tehden niissä yhteensä 77 maalia ja syöttäen 50.

UD Las Palmas

@UDLP_Oficial
Jonathan Viera finaliza su etapa en la UD Las Palmas

🔸 bit.ly/41qKUYD

#LaUniónHaceLasPalmas | @VieraJonathan

Linkki twiittiin.