Filipe Luís lopetti hiljattain pelaajauransa.

Filipe, 38, kuuluu Atléticon seurahistorian parhaimpiin laitapuolustajiin. Atléticon kanssa lukuisia pokaaleja juhlinut Filipe edusti seuraa vuodet 2010-14 ja 2015-19.

Flamengossa uransa lopettanut konkari käväisi Charla Podcastin vieraana.

Filipe kertoi katuvansa Ángel Di Maríalle osoittamiaan sanoja Madridin derbyssä ensimmäisellä kaudellaan Atléticossa. Filipen kanssa Atléticossa pelannut Sergio Agüero ohjeisti laitapuolustajaa puhumaan maanmiehelleen tämän vaimosta kesken ottelun.

– Avaudun urani suurimmasta virheestä. Jos kadun jotain ja haluaisin palata menneisyyteen korjaamaan sen, on kyseessä se, mitä tein Di Maríalle. Siirryin Atléticoon ja edessä oli derby Real Madridia vastaan. Sergio Agüero sanoi minulle ennen ottelua, että jos härnään Di Maríaa, niin hän ei kykene keskittymään ja jää ottelun ulkopuolelle. Agüero halusi minun puhuvan Di Maríalle vaimostaan.

– Sitten ottelussa sanoin Di Maríalle jotain hänen vaimostaan ja lisäksi taisin sanoa hänen nimensäkin väärin. Di María katsoi minua ja näytti surulliselta. Dominoin häntä laidalla koko ottelun. Hän pelasi huonon ottelun. Myöhemmin palasin kotiin ja kaduin sitä. Pyydän tätä Di Maríalta anteeksi.

LUE MYÖS: Atlético-legenda lopetti pelaajauransa – ryhtyy valmentajaksi Diego Simeonen vuoksi