Real Madrid ja Napoli iskevät yhteen keskiviikkoiltana Mestarien liigan lohkovaiheessa. 

Ottelu pelataan Bernabéulla. Real Madrid johtaa lohkoa viiden pisteen erolla Napoliin ja on jo varmistanut paikkansa pudotuspeleissä.

Napolin hyökkääjä Giovanni Simeone pelaa ensimmäistä kertaa Bernabéulla. Giovannin Diego-isä on valmentanut Atléticoa vajaan 12 vuoden ajan ja ollut samalla kuin piikki Real Madridin lihassa.

Argentiinalaiskärki tiedostaa, millainen ottelu on luvassa.

– Se on erityinen ottelu monelta kantilta. Kyseessä on tärkeä ottelu jatkopaikan kannalta, mutta puhumme myös minulle henkilökohtaisesti tärkeästä ottelusta. Olen ollut koko elämäni ajan Atléticon kannattaja. Olen aina kulkenut julkisesti Atléticon paidan kanssa. Olen Atléticon suuri kannattaja, eikä se liity vain isääni. Olen aina sanonut sen ja niin se tulee menemään tulevaisuudessakin. Olisi hienoa kertoa lapsilleni tulevaisuudessa, että tein maalin Bernabéulla. Se on vaikeaa ja siksi haluaisin onnistua siinä, Simeone totesi Marcalle.

Marca tiedusteli Simeonelta, millaisen vastaanoton hän saa Real Madridin kannattajilta.

– Kun Bernabéulla pelaa joku, jonka paidassa lukee Simeone… Olen luonteeltani samanlainen kuin isäni, eli taistelen ja annan kaikkeni jokaisessa tilanteessa. Oli se sitten Bernabéulla tai missä tahansa. Tietenkin tämä on erityinen ottelu, mutta pelaan aina samalla tavalla.